Boeken van de maand Maart 2020

Gesloten hart- NORA ROBERTS

Valkenier Connor O’Dwyer is trots op zijn thuisland County Mayo, waar zijn zuster Branna woont en werkt en waar zijn nicht Iona de ware liefde heeft gevonden. Connor zelf heeft gevoelens voor Branna’s beste vriendin Meara, die de ogen van een zigeunerin heeft en het lichaam van een godin.

Frustrerend genoeg houdt Meara liever wat afstand, bang als ze is om haarzelf en hun vriendschap te verliezen. Maar al snel ondervindt Connor de vernietigende kracht van zijn genen, en moet  hij de hulp inroepen van al zijn dierbaren om te voorkomen dat hij alles kwijtraakt wat hem lief is…

Vlucht- BLAKE CROUCH

In deze keiharde thriller slaat Jack op de vlucht. Hij weet niet waarom, maar wel dat ze komen. Om hem en zijn familie uit te schakelen.

Een invasie van bizarre moorden trekt over het land. Het land wordt overspoeld door onbegrijpelijke, agressieve uitspattingen.

De moorden vertienvoudigen…

De president smeekt het volk tot kalmte…

De moordenaars verenigen zich…

Op de radio hoort Jack zijn naam. Iedereen die genoemd wordt, moet worden gedood. Jack weet: ze zijn onderweg naar hem en zijn gezin. hij heeft geen tijd om na te denken. Ze moeten nu vluchten.